Sportmassage Megen

Over mij

Sanne SchmidhamerMijn naam is Sanne Schmidhamer, gediplomeerd sportmasseur met een praktijk aan huis in Megen, en lid/geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Sport is voor mij erg belangrijk, vanaf de tijd dat ik tijdens mijn werk bij de Marine in 1983 karatelessen ben gaan volgen. Vele (politie) trainingen en opleidingen later ben ik in deze budosport zelf les gaan geven. Momenteel beoefen ik nog met veel plezier karate en daarnaast ook hardlopen en fitness.

Met mensen werken en hen hun sport optimaal laten beoefenen vind ik leuk om te doen en na een cursus intuïtieve massage had ik het gevonden! Hier wilde ik wel mijn brood mee verdienen. Vooral na jaren lang als leidinggevende bij een autobedrijf veel met mijn hoofd bezig te zijn geweest, werd het voor mij tijd om met mijn handen te werken.

In 2014 heb ik mijn diploma NGS sportmassage behaald en in dat jaar ben ik met mijn praktijk gestart. De opleiding blessurepreventie heb ik in 2015 afgerond om sporters een betere begeleiding te kunnen geven voor en na het sporten.  In 2015 heb ik ook de cursussen Medical Taping en Orthomanipulatie Therapie aan de Wellnessacademie te Hasselt gevolgd. Tevens ben ik verbonden als sportmasseur bij de Chiropractie praktijk in Oss/Uden/Veghel   en voetbalclub Ulysses in Megen.

Zowel sportmassage als ontspanningsmassage zitten in mijn pakket en ik zie u graag in mijn nieuwe praktijk in Megen !